post-7

A Liftoff belvárosi fekvésével és az év irodája megmérettetésen elismert design-jával ideális helyszíne a home office korlátait felismerő professzionális környezetre, valamint szervezettebb napokra vágyó freelancereknek. Rugalmas és egyedi megoldásainkkal biztosan ki tudjuk alakítani a neked, vagy cégednek megfelelő gazdaságos csomagot. Ha optimalizálni szeretnéd irodaköltségedet vagy ha home officeban dolgozó munkatársaidnak szeretnél cafeteriába illeszthető csomagot akkor a Liftof lesz az a hely ahol erre a problémára megoldást találsz.

Ha csak egy nyugodt hely kell pár órára akkor is szívesen látunk de ha egy rendezvényt szerveznél és azt sem tudod hogy kezdj hozzá akkor is a Liftoff a megoldás. A rendezvénytér tágassága a nagy vetíthető felület biztos hátteret nyújt workshopodhoz vagy bármilyen üzleti eseményhez .

A Liftoff története

A Liftoff név utal a hely történetére. A coworking iroda ugyanis az elmúlt században a hazai liftgyártás bölcsője volt. Itt, Anton Freisler műhelyében készültek ugyanis a Parlament, a Nemzeti Bank és számos más híres lakó- és középületünk felvonói és páternoszterei.

Ahogy a gyár tulajdonosa Anton Freissler korának haladó szellemű vállalkozója és feltalálója egyedi és sikeres innovatív vállalkozást működtetett ezen a helyen úgy a Liftof alapítói is bíznak abban, hogy ugyanaz a hely XXI századi köntösben minél több innovatív gondolat és vállalkozó energia támogató otthona lehet.

Rólunk mondták

Blog