[Magunkról]
Liftoff coworking iroda Budapest pezsgő negyedében, ahol a közösség inspirál és feldob.

A Liftoff Téged vár, ha kreatív alkotói közösségre, együtt gondolkodásra, inspiratív ötletekre vágysz. De akkor is látogass el hozzánk ha nem a szokványos értelemben vett módon és körülmények között vezeted és alakítod vállalkozásod mindennapjait, építed jövőjét és sikereit. Mi ehhez kínálunk teret és lehetőséget.

Történet
A Liftoff története

Ebben az épületben, az akkori Dávid utca 2-ben, nyitotta meg Freissler Antal bécsi vállalkozó császári és királyi udvari gép- és felvonógyárát. Freissler szállította az Országház és a királyi palota teherfelvonóit, a Pénzügyminisztérium és a Gresham-palota személyfelvonóit. 1867-es párizsi kiállításon bemutatták az első személyfelvonókat, az 1870-es évek elején szenzációként „az a hír járta be a főváros lapjait, hogy a háziurak – megszánva végre lakóik beteg tüdőit – magasabb házaikban fölvonógépeket szándékoznak felállíttatni, amilyenek Európa és Amerika népesebb városaiban már évek óta kitűnő szolgálatot tesznek a nagyobb házak lakóinak.”

favicon25
kor
Történet
A Liftoff története

Freissler kora haladó szellemű vállalkozója és a pezsgő, fejlődő akkori Budapest iparos szcénájának meghatározó alakja volt. Az ő hagyományira alapozva folytatta az épületben a Felvonóvizsgáló állomás a működését.

A falak, a ház, az utca őrzik még a századforduló Budapestjének robbanásszerű fejlődését, az urbanizáció áldásos hatását a fővárosra, az itt élőkre. Mi vágyaink és terveink szerint tovább őrizzük, kicsit megtartva s tisztelegve a régi előtt, de már a jövőbe tekintve működtetjük tovább, nektek is a Liftoff cooworking irodát.

Gyertek el, nézzétek meg!

Irodai helység
7
Irodai helység
Elégedett ügyfél
253
Elégedett ügyfél
Négyzetméternyi terület
250
Négyzetméternyi terület
Elfogyasztott kávé
5322
Elfogyasztott kávé
Coworking
[Miért minket válassz?]
Szeretettel várunk, nézz be hozzánk!

Örömmel mutatjuk be neked lehetőségeinket,
melyek a Te lehetőségeid is az alkotáshoz.

Prezentáció
Tárgyalónkban előadásokat és prezentációkat is tarthatsz, amelyhez projektorunk rendelkezésedre áll.
Tárgyalások
Tárgyalóinkban üzleti tárgyalásokat bonyolíthatsz le ügyfeleiddel, akár flip chart segítségével. Tárgyalónk fogadó képessége kb. 6-8 fő.
Rendezvényvek
Irodánk rendezvények tartására is kiválóan alkalmas, igény szerinti elrendezéssel. Minimum szolgáltatási idő 2 óra. Projektor, és egyéb technikai feltételek adottak.
Foglalás
Foglalj tárgyalót online!

Keress a szabad időpontok között online
időpontfoglaló naptárunk segítségével!

Munkatársaink
Csapatunk